ΑΕΚ: Μάνταλος, Μπακάκης και Χνιντ βγήκαν αρνητικοί, δύο νέα κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Οι Μάνταλος, Μπακάκης και Χνιντ, όπως κι ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου, που ήταν θετικοί, διαγνώστηκαν αρνητικοί στα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, αλλά προέκυψαν δύο νέα κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΑΕΚ: Μάνταλος, Μπακάκης και Χνιντ βγήκαν αρνητικοί, δύο νέα κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα νέα περιλάμβανε η ενημέρωση από το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα εκείνο για τα αποτελέσματα των ελέγχων κορονοϊού που διενεργήρθηκαν την Παρασκευή (13/11)

Αρνητικά ήταν τα τεστ των Μιχάλη Μπακάκη, Πέτρου Μάνταλου και Νασίμ Χνιντ, όπως και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ίδιο αποτέλεσμα προέκυψε κι από την εξέταση μέλους του προπονητικού επιτελείου - το οποίο ήταν μεταξύ των 18, συνολικά, θετικών στις τάξεις της «Ένωσης» - που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Όσο για τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες που ανάρρωσαν από την πανδημία, παρότι έχουν δικαίωμα, βάσει ιατρικού πρωτοκόλλου να επιστρέψουν στις προπονήσεις η ΑΕΚ θα διενεργήσει εξτρά έλεγχο ώστε να έχουν δύο αρνητικά πριν επανέλθουν στα Σπάτα.

Εν τω μεταξύ, κατά τα της Παρασκευής διαγνώστηκαν θετικά στον ιό Covid-19 δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί.

Έτσι, μένουν επτά ποδοσφαιριστές που είναι ακόμα σε απομόνωση, καθώς είχαν βρεθεί θετικοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα κάνουν νέα τεστ τη Δευτέρα. Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, ένας ανάρρωσε αλλά ακόμα δύο βρέθηκαν θετικοί στους σημερινούς ελέγχους, ενημερώθηκαν και απομονώθηκαν.

Έτσι, με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, απόντες λόγω κορονοϊού είναι 14, επτά παίκτες (Σαμπανάτζοβιτς, Λάτσι, Σάκχοφ, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα) και άλλα επτά μέλη του τεχνικού τιμ. Κανένας τους, πάντως, δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και περιμένουν τους επόμενους ελέγχους για να «καθαρίσουν» και να επιστρέψουν ο καθένας στο πόστο του.