Ο Σένκεφελντ ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Μπαρτ Σένκεφελντ για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2023

 

Ο Σένκεφελντ ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2023

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην οριστική συμφωνία και ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Μπαρτ Σένκεφελντ μέχρι το 2023.

Μετά από διαπραγματεύσεις μηνών οι δύο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά, με τους «πράσινους» να ανεβάζουν την προσφορά τους στις 320 χιλ ευρώ με τον Ολλανδό να είναι ικανοποιημένος και από την προμήθεια του ατζέντη του.

Άλλωστε ήταν ένας από τους λόγους που δεν προχωρούσε η ολοκλήρωση των επαφών το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 και έχει καταγράψει 39 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια.

Λίγο μετά την υπογραφή του δεύτερου συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ο Μπαρτ Σένκεφελντ μοιράστηκε τις σκέψεις του.

«Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Δεν είναι για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είναι όμως μία νέα πρόκληση.

Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη με αυτή τη φανέλα, να κάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου, περήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να επιστρέψουμε και στη συνέχεια να σταθεροποιηθούμε εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Βήμα – βήμα πιστεύω πως θα το καταφέρουμε.

Υπάρχουν πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι στο σύλλογο. Έχω συναντήσει ανθρώπους που με βοήθησαν σημαντικά σε αυτό το διάστημα της παραμονής μου στον Παναθηναϊκό».