Δεν βιάζεται για Καρίμ ο Ολυμπιακός

Η κρούση της Μπεσίκτας πήρε αρνητική απάντηση από τους Πειραιώτες λόγω Μουντιάλ. 

Δεν βιάζεται για Καρίμ ο Ολυμπιακός

Η παρουσία του προέδρου της Μπεσίκτας στα «Ποσειδώνια» φούντωσε τα σενάρια στην Τουρκία. Είναι γνωστή η σχέση του ισχυρού άνδρα των «μαύρων αετών» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μετά τα δημοσιεύματα περί κουβέντας για τον Κώστα Φορτούνη, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, για τον οποίο χθεσινά δημοσιεύματα από την Τουρκία τον θέλουν να είναι βασικός υποψήφιος για την θέση φορ στην Μπεσίκτας.

Συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι ο Φικρέτ Ορμάν έκανε κουβέντα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόκτηση του Ιρανού επιθετικού, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία με την εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει Μουντιάλ.

Ο Καρίμ προέρχεται από μια εξαιρετικά παραγωγική σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι πιθανότητες να παραμείνει στο λιμάνι είναι ελάχιστες, αφού και ο ίδιος έχει «ψαχτεί» να βρει ομάδα, αλλά κυρίως στην Γερμανία.

Ο παίκτης έχει «γυαλίσει» στην Μπεσίκτας και Φικρέτ Ορμάν έκανε ήδη μια πρώτη κρούση για να τον αποκτήσει. Η απάντηση που έλαβε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ότι «θα περιμένουμε μετά το Μουντιάλ», όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν βιάζεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, πριν αγωνιστεί στο Μουντιάλ. Ο Καρίμ είναι στις βασικές επιλογές του Κάρλος Κεϊρόζ και είναι δεδομένο πως θα έχει σημαντικό ρόλο στο Ιράν. Γίνεται αντιληπτό, επομένως, ότι σε περίπτωση που πάει καλά στα γήπεδα της Ρωσίας, η τιμή του θα εκτοξευθεί.

Η πόρτα λοιπόν παραμένει κλειστή για τον Καρίμ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα την ανοίξει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.