Τι ισχύει για Φορτούνη και Μπεσίκτας

Τι ποσό αξιώνει ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του παίκτη και ποια είναι η επιθυμία του Θεσσαλού χαφ. 

 

Τι ισχύει για Φορτούνη και Μπεσίκτας

Ο «έρωτας» των Τούρκων με τον Κώστα Φορτούνη καλά κρατεί. Στη γείτονα χώρα επανήλθαν νέα δημοσιεύματα για τον Θεσσαλό χαφ και την Μπεσίκτας. Αφορμή στάθηκε η παρουσία του προέδρου των «μαύρων αετών», Φικρέτ Ορμάν, στην Αθήνα. Ο ισχυρός άνδρας της Μπεσίκτας βρέθηκε στη χώρα μας ως καλεσμένος του Βαγγέλη Μαρινάκη σε εκδήλωση της ναυτιλιακής του εταιρίας.

Είναι γνωστό πως οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετική σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. Το γεγονός πως ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας βρέθηκε στην Αθήνα έδωσε αφορμή στους Τούρκους δημοσιογράφους να επαναφέρουν το θέμα Φορτούνη.

Τι αναφέρουν τα τουρκικά ρεπορτάζ

Αυτή τη φορά τα ρεπορτάζ των Τούρκων έκαναν λόγο για για διαπραγματεύσεις που ξεκινούν από 12 εκατ. ευρώ. Μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών το ποσό αυτό φέρεται να έπεσε στα τέσσερα εκ. ευρώ με τις δύο πλευρές να συμφωνούν. Το θέμα είναι πλέον να πειστεί και ο Φορτούνης να μετακομίσει στην Τουρκία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα.

Η πραγματικότητα για τον Κώστα Φορτούνη

Όλα τα παραπάνω είναι ρεπορτάζ των Τούρκων, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική για τον Θεσσαλό χαφ.

Πρώτα από όλα ο Ολυμπιακός δεν συζητάει να παραχωρήσει τον παίκτη με πόσο κάτω των 12 εκατ. Το ποσό που αναφέρουν οι Τούρκοι μοιάζει ελάχιστο μπροστά στα «θέλω» των «ερυθρολεύκων». Επομένως, από αυτό και μόνο το ρεπορτάζ τουρκικών εφημερίδων δεν είναι κοντά στην ισχύουσα πραγματικότητα για τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο Φορτούνης, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, δεν «ψήνεται» να πάει στην Τουρκία. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Ολυμπιακό και έχει ξεκινήσει προπονήσεις σε πολύ έντονους ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμος για την προετοιμασία.