Μάνατζερ Λοβέρα: Ο παίκτης θέλει Βάσκο, ο Ολυμπιακός δεν τον δίνει

Ο μάνατζερ του Μάξι Λοβέρα τόνισε ότι η Βάσκο Ντα Γκάμα δεν συμφώνησε με τους όρους που έθεσε ο Ολυμπιακός στο τραπέζι. Θα γίνει άλλη μία τελευταία προσπάθεια των Βραζιλιάνων την Δευτέρα (9/11), που εκπνέουν οι μεταγραφές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

Μάνατζερ Λοβέρα: Ο παίκτης θέλει Βάσκο, ο Ολυμπιακός δεν τον δίνει

Επρόκειτο εξ αρχής για μία πολύπλοκη υπόθεση, καθώς η Βάσκο Ντα Γκάμα στα... χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου της Βραζιλίας, πήγε να πάρει δανεικό τον Λοβέρα.

Ο παίκτης είχε δείξει ζεστός στην προοπτική να πήγαινε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά αυτό θα συνέβαινε μόνο με τους όρους που θα έθετε ο Ολυμπιακός στο τραπέζι.

Βέβαια, οι “ερυθρόλευκοι” δεν “ψήνονταν” ιδιαίτερα με την προοπτική να τον παραχωρούσαν δανεικό στην Βάσκο, αλλά αν αυτό συνέβαινε, θα γινόταν μόνο έως τον Γενάρη του 2021. Η Βάσκο τον ήθελε έως τον Δεκέμβριο του 2021 και κάπου εκεί ο μάνατζερ του Αργεντινού, Χόρχε Μπάλμπις ισχυρίστηκε ότι ήταν μία ενέργεια από πλευράς Ολυμπιακού, σαν να ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στους Βραζιλιάνους ότι δεν τον παραχωρεί.

"Μάλλον, δεν ήθελαν να τον δώσουν δανεικό. Ο παίκτης ήθελε να πάει στη Βάσκο Ντα Γκάμα, ήθελε να παίξει στη Βραζιλία, αλλά όταν μία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν θέλει, δεν υπάρχει τρόπος να προχωρήσει κάτι”, είπε χαρακτηριστικά Μπάλμπις, ο οποίος εξήγησε ότι ο αποκλεισμός του Λοβέρα από την 20άδα με τον ΟΦΗ, είχε να κάνει καθαρά με θέματα τακτικής από πλευράς Μαρτίνς και όχι λόγω των συζητήσεων με την Βάσκο.

Οι Βραζιλιάνοι πάντως φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν μία ακόμη τελευταία προσπάθεια. Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα (9/11) τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στην “χώρα του καφέ”.