Ολυμπιακός: Η διάγνωση για Σισέ

Μία απλή διάταση έχει ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού στο γόνατο από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θα πάει στην πατρίδα του κανονικά για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Ολυμπιακός: Η διάγνωση για Σισέ

Λήξη "συναγερμού" για τον Σισέ στον Ολυμπιακό, καθώς μόλις η αποστολή έφτασε στην Αθήνα από την Κρήτη, ο Αφρικανός πήγε κατευθείαν για εξετάσεις στο γόνατο, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν έχει πάθει τελικά κάποια ζημιά στο πόδι.

Τελικά, ο Σισέ έχει μία απλή διάταση. Τίποτα σοβαρό δηλαδή... Θα ενισχύσει κανονικά την Εθνική Σενεγάλης στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και κάπως έτσι γύρισαν οι καρδιές όλων στη θέση τους.

Ο γιατρός είχε δίκιο, ο Σισέ και ο Μαρτίνς έπαιξαν με τη... φωτιά!

Όπως και να ‘χει, όμως, ο γιατρός της ομάδας Χρήστος Θέος είχε τους λόγους του που ζητούσε επίμονα την αλλαγή, έστω και προληπτικά. Μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για ένα χτύπημα στο γόνατο, συν τοις άλλοις ο Σισέ έπαιζε και σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, οπότε δεν ήθελε και πολύ να επιβαρυνθεί.

Πήραν ένα ρίσκο με λίγα λόγια ο Σισέ και ο Μαρτίνς, ασχέτως αν δεν είχε τελικά κάτι σοβαρό. Όλα καλά όμως για τον Αφρικανό στις εξετάσεις που έκανε και αυτό έχει σημασία.