Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 1-3 με δύο πέναλτι: Τον έσωσε το VAR (Highlights)

Ο ΠΑΟΚ είδε και έπαθε αλλά κατάφερε να κερδίσει στη Ριζούπολη με 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης, με το εύστοχο πέναλτι - καταλογίστηκε με μεγάλη καθυστέρηση και αφού έγινε χρήση VAR - του Σβαμπ στο 78' και του Αουγκούστο στο φινάλε του ματς και πάλι με πέναλτι. Ο Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 15', ο Τσιλούλης είχε ισοφαρίσει στο 63ο λεπτό.

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 1-3 με δύο πέναλτι:  Τον έσωσε το VAR (Highlights)

Ο Απόλλων Σμύρνης λίγο έλειψε να κάνει τη...ζημιά στον κάκιστο ΠΑΟΚ αλλά οι Θεσσαλονικείς του Πάμπλο Γκαρσία...σώθηκαν από το VAR.

Στο 75' και με μεγάλη καθυστέρηση, ο διαιτητής Παπαπέτρου καταλόγισε πέναλτι και ο Σβαμπ τρία λεπτά μετά με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ που δεν ήταν και το τελικό σκορ αφού στις καθυστερήσεις ο ρέφερι είδε και πάλι πέναλτι, με τον Αουγκούστο να διαμορφώνει το τελικό 3-1. Σε αυτή τη φάση ο Μπρούσιτς είχε τα χέρια του κολλημένα αλλά ο Παπαπέτρου έδειξε το σημείο του πέναλτι ενώ δεν έγινε και χρήση VAR.

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Το δεύτερο πέναλτι-γκολ του Αουγκούστο για το 1-3 (vid)

Οι γηπεδούχοι αν και από το 15' βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έβγαλαν αντίδραση και στο δεύτερο ημίχρονο, όχι μόνο ήταν καλύτεροι και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τσιλούλη (63') αλλά έδειχναν ικανοί και για την ανατροπή.

Τελικά ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο 20λεπτο - μαζί με τις καθυστερήσεις - κατάφερε με δυο πέναλτι να πάρει τη νίκη με 3-1 στη Ριζούπολη, σε ένα ματς βέβαια όπου δεν εντυπωσίασε και το τελικό σκορ είναι μαγική εικόνα...

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Το πέναλτι-γκολ του Σβαμπ, με VAR για το 1-2 (vid)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ 1-3

Γήπεδο: Ριζούπολης

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Σκόρερ: 63' Τσιλούλης - 15’ Σφιντέρσκι, 78' Σβαμπ, 90'+7' Αουγκούστο

Κίτρινες: Ιωαννίδης, Μουργκ, Σλίβκα, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Μπρούσιτς

Κόκκινη:

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρλχουρστ - Τσαμπούρης (77' Μουνιέ), Μπρούσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης - Σλίβκα, Φατιόν (82' Ντάουντα), Μπεντινέλι (82' Κολ), Τσιλούλης – Ιωαννίδης (90'+1΄Φερνάντεθ)

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς – Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζης - Αουγκούστο, Σβαμπ – Μουργκ (86' Μιχαηλίδης), Τζόλης (67' Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς – Σφιντέρσκι (83' Τσόλακ)