Οι πιθανότητες να παίξει βασικός ο Φορτούνης με τον ΟΦΗ

Ο Κώστας Φορτούνης είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (8/11, 15.00) και έχει πιθανότητες να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού.  

Οι πιθανότητες να παίξει βασικός ο Φορτούνης με τον ΟΦΗ

Από τη μία είδε το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι από το σπίτι του, όχι φυσικά λόγω τραυματισμού, αλλά επειδή ο Μαρτίνς είδε πράγματα που δεν του άρεσαν με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από την άλλη, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού στην πιο δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού μέχρι στγμής στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” (8/11, 15.00).

Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη που είναι κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι των Πειραιωτών στο Ηράκλειο και ο Μαρτίνς τον υπολογίζει ως ένα από τα “βαριά χαρτιά” του!

Τα όσα έγιναν παραμονή του αγώνα με την Σίτι ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Προφανώς και ο Φορτούνης “ζύγισε” κάποια πράγματα διαφορετικά στο μυαλό του.

Η ουσία είναι ότι ο Μαρτίνς τού έδειξε έμπρακτα ότι τον έχει στα βασικά του πλάνα για την πολύ δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Περίπου δύο με τρεις ώρες πριν από τη σέντρα, θα γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές την ενδεκάδα. Κι εκεί θα φανεί τελικά, αν ο Φορτούνης θα είναι στις βασικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.