Ολυμπιακός: Ο Πέπε «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας

Ο Πέπε έχει μπει για τα καλά στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ". Ποιες σκέψεις κάνει για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Πέπε «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει την Κυριακή (15:00) τον ΟΦΗ, στο "Γεντί Κουλέ". Πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες οι Πειραιώτες έχουν την πιο δύσκολη έως τώρα αποστολή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου μέχρι τώρα μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από τη βαθμολογική της συγκομιδή, η οποία δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της στο γήπεδο. Το συγκρότημα του Ηρακλείου παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει ένα πολύ δύσκολο μεσημέρι στο "Γεντί Κουλέ".

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Καμία δοκιμή δεν έγινε από τον 50χρονο κόουτς, ο οποίος φρόντισε να μην αποκαλύψει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Αλλαγές θα έχει η ενδεκάδα, αλλά όπως έχουμε αναφέρει ξανά αυτές δεν θα είναι σαρωτικές όπως με τον Απόλλωνα.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για το βασικό σχήμα, αλλά κάποιες θέσεις ήδη "παίζονται". Συγκεκριμένα ο Μπουχαλάκης που έγινε και αλλαγή στον αγώνα με τη Σίτι, δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Μη ξεχνάμε ότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στη μέση και έσφιξε τα δόντια για να παίξει στο "Έτιχαντ".

Ο Πέπε έχει μπει για τα καλά στο κόλπο για την ενδεκάδα. Είχε πολύ καλή εικόνα στον αγώνα με τη Σίτι και ο Πέδρο Μαρτίνς πλέον σκέφτεται σοβαρά να τον βάλει βασικό σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Μία ακόμα θέση που φαίνεται πως παίζεται είναι αυτή στο ένα άκρο της επίθεσης. Μασούρας και Ραντζέλοβιτς τον διεκδικούν με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.