Σάντσες: «Ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»

Ο Σέρχιο Σάντσες του Παναθηναϊκού στάθηκε μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (0-1), στις τελικές προσπάθειες που λείπουν από τους «πράσινους» και στο ματς με Ολυμπιακό που έρχεται και το οποίο χαρακτήρισε «πρόκληση».

Σάντσες: «Ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»

Τον εκνευρισμό και τη στεναχώρια του, για την ήττα από τον Ατρόμητο εξέφρασε ο Σέρχιο Σάντσες του Παναθηναϊκού, με τον Αργεντινό μπακ να στέκεται στις τελικές προσπάθειες που λείπουν από τους «πράσινους». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί το οποίο το χαρακτήρισε «πρόκληση», γι αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Παναθηναϊκός- Ατρόμητος 0-1: Η… ανάσταση του Λάζαρου! (Highlights)

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Σάντσες:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είμαι στενοχωρημένος και εκνευρισμένος για το αποτέλεσμα. Κάναμε το παν για τη νίκη αλλά δεν ήρθε. Μας λείπουν οι τελικές προσπάθειες. Για άλλη μια φορά χάσαμε από λεπτομέρειες. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε. Αυτή η κατάσταση θλίψης θα φύγει μετά από λίγες μέρες για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να πετύχουμε τους στόχους που είναι η είσοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για το τι λέει στον κόσμο: «Γνωρίζουμε καλά σε ποιον σύλλογο βρισκόμαστε. Ξέρουμε πως αισθάνονται οι φίλαθλοί μας. Δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε την κατάσταση με σκληρή δουλειά για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Έχουμε περάσει πολλά. Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βάλουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι».

Για το αν ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ είναι πραγματικά κακός: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος, αλλά αυτό ήταν και για τις δύο ομάδες. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό δεν θέλω να αποτελέσει δικαιολογία. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε ενόψει του επόμενου αγώνα».

Για το αν περιμένει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με ανυπομονησία για να δείξουν τόσο αυτός όσο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάτι διαφορετικό: «Γνωρίζουμε το τι σημαίνει για τον σύλλογο και τους οπαδούς αυτός ο αγώνας. Έχουμε δύο βδομάδες για να προετοιμαστούμε. Ξέρουμε ότι είναι ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς. Αποτελεί μια πρόκληση που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή μας. Γνωρίζουμε τη σημαντικότητα του αγώνα».

Για το αν δίνει απαντήσεις για την κριτική που δέχθηκε αρχικά: «Γνώριζα τις δυσκολίες προσαρμογής. Πέρα από αυτή, από τον Φεβρουάριο ήμουν χωρίς παιχνίδια στα πόδια μου. Ήξερα στην αρχή ήταν δύσκολο, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμουν και προσαρμοζόμουν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας