Παναθηναϊκός- Ατρόμητος 0-1: Η… ανάσταση του Λάζαρου! (Highlights)

Ο Ατρόμητος πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ 1-0 επί του Παναθηναϊκού με κεφαλιά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 88’

Παναθηναϊκός- Ατρόμητος 0-1: Η… ανάσταση του Λάζαρου! (Highlights)

Ο Ατρόμητος είχε τον τρόπο και τη μέθοδο για να «χτυπήσει» εκεί που έπρεπε τον Παναθηναϊκό και πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί του «τριφυλλιού», που εξακολουθεί να… βουλιάζει στα προβλήματά του.

Σκόρερ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο 88’, ο οποίος μάλιστα δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε, μια και είχε παίξει στους «πράσινους» στο παρελθόν.

Ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος είχε επιλέξει να παίξει πίσω από τη μπάλα πιέζοντας από το κέντρο και πίσω και αφήνοντας στον Παναθηναϊκό την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Έξαλλος ο Μακέντα με Μπόλονι-Πέταξε μπουκάλι στην αλλαγή του (vid)

Πίεζε ωστόσο κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων να παίξουν κάθετα για να φτάσουν έξω από την περιοχή του Γιαννιώτη με αποτέλεσμα κάποιες αναιμικές απόπειρες των «πρασίνων» να μην έχουν την κατάληξη που θα ήθελαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ούτε και τελική προσπάθεια.

Ο Κάναντι πέρασε στο ματς τους Ενσικουλού και Χριστοδουλόπουλο προσπαθώντας να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και το κατάφερε στο 88’ με τον Λάζαρο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Οσο για τον Παναθηναϊκό; Ανούσια υπεροχή, κακές επιλογές και τραγική δημιουργία.

Έτσι λοιπόν ο Ατρόμητος πέρασε κι αυτός από το ΟΑΚΑ παίρνοντας τρεις βαθμούς με τους «πράσινους» να μην μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Μικρογραφία


Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 0-1

Γήπεδο: OAKA

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Σκόρερ: Χριστοδουλόπουλος (88’)

Κίτρινες: Σένκεφελντ (19’), Βιγιαφάνιες (78’) - Σάλομον (25’)

Κόκκινη:

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης- Σάντες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης- Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης (74’ Βιγιαφάνιες), Σαβιέρ (61’ Αϊτόρ )- Μακέντα (61’ Καμπετσής), Καρλίτος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης- Κιβρακίδης, Γκαλβάο, Γούτας, Γκάλο- Αγκάγιεφ (59’ Χριστοδουλόπουλος), Σάλομον (82’ Μπουσουλάτζιτς), Ούμπιδες (82’ Χαρίσης), Μανούσος- Κωτσόπουλος (82’ Μουνίθ )- Μάτιτς (67’ Ενσικουλού)