Γιαννίκης: «Αν δεν βάλεις γκολ, δεν μπορείς να νικήσεις» (vid)

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (0-0) ότι η ομάδα του στάθηκε πολύ καλά και απέδωσε την ισοπαλία στην αδυναμία σκοραρίσματος.

Γιαννίκης: «Αν δεν βάλεις γκολ, δεν μπορείς να νικήσεις» (vid)

Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και ότι δεν είναι «καταστροφή» το 0-0 με τον Παναιτωλικό
Για δεύτερη σερί αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να κερδίσει στο γήπεδό του, καθώς μετά την ήττα από την ΑΕΛ (1-2) δεν μπόρεσε σήμερα (7/11) να πάρει το τρίποντο ούτε απέναντι στον Παναιτωλικό, μένοντας στο 0-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 1.

Παρ' όλα αυτά ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου», Αργύρης Γιαννίκης, δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του. «Πιστεύω ότι κάναμε κατά διαστήματα ένα καλό ματς, είχαμε δοκάρια, βγάλαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Κρατήσαμε τον αντίπαλο στις δύο αντεπιθέσεις. Αλλά αν δεν βάλεις τα γκολ και δεν σκοράρεις εντός έδρας, δεν μπορείς να νικήσεις κιόλας», δήλωσε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα.

Ο ΠΑΣ φάνηκε πιο φρέσκος σε τρεξίματα και ο κόουτς το εξήγησε ως εξής: «Δεν ήταν εύκολη η διαχείριση αυτή την εβδομάδα για τους παίκτες. Πιστεύω ότι σήμερα σταθήκαμε καλά στις απαιτήσεις του ματς. Δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες να έχουν αυτή τη φρεσκάδα και αυτή την ένταση. Την Τετάρτη το ματς μάς πήγε λίγο διαφορετικά. Δεν ήμασταν στον παράδεισο μετά τον Ατρόμητο ούτε τώρα είμαστε στην κόλαση. Σίγουρα θέλαμε πιο πολλούς βαθμούς, αλλά αν δεν βάλεις γκολ…».

Εν κατακλείδι, σχολίασε και το γεγονός ότι η ομάδα του αγνοεί το τρίποντο σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια: «Θέλαμε πιο πολλούς βαθμούς εντός έδρας. Ίσως μας ευνόησε η καθυστερημένη αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά ίσως όχι η συνέχεια. Θέλαμε κάτι περισσότερο και πιστεύω ότι το μπορούσαμε σήμερα».