ΠΑΟΚ: Χωρίς Γιαννούλη και Μιχάι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι (19.30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο «Γεώργιος Καμάρας»

ΠΑΟΚ: Χωρίς Γιαννούλη και Μιχάι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο «Γεώργιος Καμάρας» (8/11, 19:30). Η τελευταία προπόνηση πριν το ταξίδι στην Αθήνα, και ουσιαστικά η μοναδική με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ήταν αφιερωμένη κυρίως στο κομμάτι της τακτικής, με τον τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες το πλάνο ενόψει του αυριανού αγώνα.

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον «Δικέφαλο» προπονήθηκε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν εκτός λόγω Covid 19.

Οι προπονητές του Δικεφάλου δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Δημήτρη Γιαννούλη και Ενέα Μιχάι. Ο πρώτος ξεκίνησε θεραπείες, ενώ κι ο δεύτερος μετά την επέμβαση στο γόνατο, έχει αρχίσει την αποκατάστασή του.

Η αποστολή που επέλεξε ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Λύρατζη, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Εσίτι, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Τσόλακ.