Ολυμπιακός: Προσοχή στο πρώτο τέταρτο, στο ματς με τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός για έναν ανεξήγητο λόγο αργεί να μπει στο παιχνίδι και όποτε δέχθηκε γκολ δεν μπόρεσε να γυρίσει το εις βάρος του σκορ!

Ολυμπιακός: Προσοχή στο πρώτο τέταρτο, στο ματς με τον ΟΦΗ

Εκτός του ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια του, έχει… καταφέρει να δέχεται και γκολ σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δηλαδή στο πρώτο τέταρτο του αγώνα στα τρία από τα τέσσερα ματς έχει δεχθεί γκολ.

Στο 5’ προηγήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο 11’ η Πόρτο και στο 12’ η Μάντσεστερ Σίτι. Μόνο η Ομόνοια δεν του έβαλε γκολ στη Λευκωσία, αλλά και εκείνη σε αυτό το διάστημα είχε ευκαιρία με τον Λούφτνεφ που αστόχησε σε κεφαλιά. Και στο ματς της Κύπρου ο Ολυμπιακός στο πρώτο τέταρτο με εικοσάλεπτο έβγαζε νευρικότητα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Δεν ενέπνεε σιγουριά η ομάδα του Πειραιά με αποτέλεσμα και η Ομόνοια να έχει πιστέψει ότι μπορεί να του κάνει τη ζημιά. Είναι και αυτό ένα θέμα που προβληματίζει τον Μαρτίνς και το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του για έναν ανεξήγητο λόγο χάνει ένα εικοσάλεπτο μέχρι να μπει στο παιχνίδι και όποτε δέχθηκε γκολ δεν μπόρεσε να το γυρίσει.