Κρούσμα κορονοϊού στον Ατρόμητο, κανονικά το ματς με Παναθηναϊκό

Ένα κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στον Ατρόμητο, αλλά δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (7/11, 19.30).

Κρούσμα κορονοϊού στον Ατρόμητο, κανονικά το ματς με Παναθηναϊκό

Κρούσμα κορονοϊού και στον Ατρόμητο την Παρασκευή (6/11). Όπως ενημέρωσε η περιστεριώτικη ΠΑΕ, εντοπίστηκε ένα κρούσμα (δίχως να γίνει γνωστό το όνομα) και αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό διενεργήθηκαν τεστ μοριακού ελέγχου για COVID-19 σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και εντοπίστηκε ένα θετικό δείγμα. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ακολουθήθηκε άμεσα το αυστηρό πρωτόκολλο με βάσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και ο παίκτης παραμένει σε περιορισμό κατ' οίκον. Να σημειωθεί ότι είναι καλά στην υγεία του και δεν νοσεί», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Περιστεριώτες.

Δεν τίθεται πάντως κανένα θέμα αναβολής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (7/11, 19.30), καθώς για να αναβληθεί ένα ματς, θα πρέπει να βρεθούν από τρία και πάνω κρούσματα στο τελευταίο τεστ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας