Αστέρας Τρίπολης - Βόλος: Οριστική αναβολή του ματς

Αναβλήθηκε, όπως αναμενόταν, το Αστέρας Τρίπολης - Βόλος, λόγω έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Μαγνησίας. Επίσημη ανακοίνωση από τη Super League

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος: Οριστική αναβολή του ματς

Σε αναβολή οδηγήθηκε τελικά, όπως αναμενόταν, το ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League 1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Βόλου.

H Super League ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».

Η ομάδα της Μαγνησίας με ανακοίνωσή της την Πέμπτη (5/11) γνωστοποίησε πολλαπλά κρούσματα στις τάξεις της ομάδας και ήταν θέμα χρόνου ο αγώνας να αναβληθεί μέχρι νεωτέρας, καθώς το υγειονομικό πρωτόκολλο αναφέρει εφόσον υπάρξουν τουλάχιστον τρία κρούσματα η αναμέτρηση που ακολουθεί αναβάλλεται.

Πλέον, η ομάδα του Βόλου έχει φτάσει τα 15 (!) κρούσματα. Τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που δεν νοσούν, θα υποβληθούν σε νέα τεστ για να διαπιστωθεί αν η διασπορά έχει περιοριστεί στα ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα.