Οριστικό: Στην Θεσσαλονίκη και το «Βικελίδης» το Άρης - ΑΕΚ!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League ανακοίνωσε ότι μετά τα μέτρα που εξήγγειλε, για την ανάσχεση του κορονοϊου, η Κυβέρνηση η διεξαγωγή της Κυριακάτικης (19.30) αναμέτρησης Άρης - ΑΕΚ που είχε οριστεί στην Λαμία επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Οριστικό: Στην Θεσσαλονίκη και το «Βικελίδης» το Άρης - ΑΕΚ!

Τελικά το Άρης - ΑΕΚ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Την επομένη του ορισμού διεξαγωγής της Κυριακάτικης αναμέτρησης στη Λαμία, λόγω του λόκνταουν στην «νύμφη του Θερμαϊκού», οι, σημερινές, κυβερνητικές εξαγγελίες και οι διευκρινήσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά ότι «ισχύουν κοινές προϋποθέσεις για όλα τα γήπεδα της χώρας» οδήγησαν στην επιστροφή - οριστικά - της αναμέτρησης στην έδρα του Άρη.

Το κείμενο της ανακοίνωσης της διοργανώτριας του πρωταθλήματος της Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει της Δ1α/Γ.Π.οικ. 69919 Κοινής Υπουργικής Απόφασης της 2-11-2020 η οποία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, η Super League χθες 4/11/2020, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και τις δύο ομάδες (διαθεσιμότητα γηπέδου, άρτια κατάσταση αγωνιστικού χώρου, χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής κ.α.), όρισε τον αγώνα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας "Αθ. Διάκος".

Σήμερα, κατόπιν του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των διευκρινίσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά και δεδομένου ότι πλέον ισχύουν κοινές προϋποθέσεις για όλα τα γήπεδα της χώρας, η Super League ενεργώντας άμεσα, ορίζει τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30.»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας