ΑΕΛ: Συζητήσεις με τον Σεσέροβιτς για λύση του συμβολαίου του

Η διοίκηση της ΑΕΛ έχει επαφές με τον Αντνάν Σεσέροβιτς προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού μέσου. Επίσης, οι «βυσσινί» κάνουν επαγγελματίες δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19.

ΑΕΛ: Συζητήσεις με τον Σεσέροβιτς για λύση του συμβολαίου του

Σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΛ βρίσκεται ο Αντνάν Σεσέροβιτς.

Ήδη χθες (4/11) έγινε συνάντηση με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή και υπήρξε επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του για τις οικονομικές λεπτομέρειες. Η Λάρισα σκοπεύει να εξοφλήσει στον 28χρονο μεσοαμυντικό τα δεδουλευμένα του αφαιρουμένου του ποσοστού μειώσεως λόγω του κορονοϊού.

Ο Σεσέροβιτς εντάχθηκε στην ομάδα του κάμπου τον Δεκέμβριο του 2018 υπογράφοντας για 2,5 χρόνια. Συνεπώς καλείται να συμφωνήσει στην αποδέσμευσή του πριν από τη λήξη της τρέχουσας συμφωνίας των δύο πλευρών.

Κατά τα λοιπά, η θεσσαλική ΠΑΕ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη φιλοξενία στον χθεσινό (4/11) αγώνα των δύο ομάδων στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

* Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 της ΑΕΛ Λάμπρος Αγγελούλης που αγωνίζεται ως στόπερ και Δημήτρης Μιλτιάδης που παίζει ως περιφερειακός κυνηγός θα υπογράψουν πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο, έπειτα από απόφαση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας.