Το μπλέξιμο του Ολυμπιακού με τον Εμενίκε

Τι λέει σε Μέσα της Νιγηρίας κορυφαία πηγή των Πειραιωτών και τι ισχυρίζεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Το μπλέξιμο του Ολυμπιακού με τον Εμενίκε

Είναι αρκετά τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών από τα οποία καλείται να απαλλαγεί ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι. Ένα από αυτά είναι και του Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός, ο οποίος ήρθε πέρσι στην ομάδα του Πειραιά και δεν κατάφερε να προσφέρει τίποτα, ενώ τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Λας Πάλμας.

Η περίπτωση του έχει αποδειχτεί πως δεν είναι καθόλου απλή. Τον Εμενίκε τον δεσμεύει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό γι’ ακόμα ένα χρόνο και σίγουρα θα είναι ένα σοβαρό θέμα για τον σύλλογο το πώς θα τον ξεφορτωθεί. Τα Μέσα της Νιγηρίας φιλοξενούν μεγάλο ρεπορτάζ για το θέμα του Εμενίκε, ο οποίος έχει ισχυριστεί πως απειλείται η ζωή του στην Ελλάδα.

Στα ίδια ρεπορτάζ φιλοξενούνται ατάκες «κορυφαίου παράγοντα», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, του Ολυμπιακού. «Ο σύλλογος είναι ενήμερος για τους ισχυρισμούς του ποδοσφαιριστή και περιμένει από αυτόν να επιστρέψει και να αποδείξει όλα όσα λέει», τονίζει το στέλεχος των «ερυθρόλευκων» σύμφωνα με τους Νιγηριανούς και συνεχίζει: «Είμαστε ένα κλαμπ με πολύ καλή φήμη και δεν συνέβη τίποτα απ’ όλα αυτά που ισχυρίζεται ο Εμενίκε. Είμαστε σοκαρισμένοι με όλα όσα υποστηρίζει ο παίκτης, διότι δεν έχει συμβεί ποτέ το παραμικρό και περιμένουμε να αποδείξει όλα όσα λέει».

Το θέμα με τον Εμάνουελ Εμενίκε φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Είναι μία ιστορία που θα τραβήξει και οι Νιγηριανοί επισημαίνουν ότι οι Πειραιώτες θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό.