Ολυμπιακός: Η Σίτι δεν του έκανε ζημιά, ο ΟΦΗ όμως καραδοκεί

Οι λόγοι που ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω το παιχνίδι με τη Σίτι και να κοιτάξει αυτό με τον ΟΦΗ το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο και σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Η Σίτι δεν του έκανε ζημιά, ο ΟΦΗ όμως καραδοκεί

Το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι πέρασε ήδη στην ιστορία για τον Ολυμπιακό. Από αυτό το ματς έχουν πολλά να δουν και να κρατήσουν οι Πειραιώτες και ακόμη περισσότερα να δουλέψουν. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή στο μεγάλο λιμάνι οφείλουν να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα.

Η ζωή συνεχίζεται και η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Μοιάζει με ανώμαλη προσγείωση, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα ματς παγίδα απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι επικίνδυνος και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την κόπωση των Πειραιωτών και τις πιθανές αλλαγές που θα γίνουν.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις μία νίκη και έξι βαθμούς μετά από επτά αγώνες. Σε όλα τα παιχνίδια του, ωστόσο την έχει… πατήσει και η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο δεν δικαιολογεί τη συγκομιδή του. Η ομάδα της Κρήτης ψάχνει βαθμούς και πολύ περισσότερο ψάχνει ένα αποτέλεσμα που της αλλάξει τη ψυχολογία, διότι μέχρι τώρα έχει παλέψει τα παιχνίδια, αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει κάτι καλό.

Ο Ολυμπιακός έχει λόγους να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τη Σίτι, διότι δεν του προκάλεσε ζημιά, αλλά ο ΟΦΗ μπορεί να του κάνει μεγαλύτερη. Σημειώστε ότι η ομάδα του Πειραιά στη μοναδική εξόρμηση της στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Είναι και αυτός ένας παραπάνω λόγος για να ξεχάσει η ομάδα του Πειραιά τη βραδιά στο «Έτιχαντ».