Άρης-ΑΕΚ: Όλα δείχνουν... Λαμία!

Στη Λαμία τελικά κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Super League 1. Επιμένουν για «Κλ. Βικελίδης» οι Θεσσαλονικείς.

Άρης-ΑΕΚ: Όλα δείχνουν... Λαμία!

Την Τετάρτη (4/11), όπως όλα δείχνουν, θα αποφασιστεί ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Super League 1 μεταξύ Άρη και ΑΕΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιμένει ότι από την στιγμή που διεξάγεται την Πέμπτη (5/11) το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν στην ίδια πόλη, μπορεί το παιχνίδι να διεξαχθεί στο «Κλ. Βικελίδης» με το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο. Άλλωστε, έχει δοθεί άδεια να συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις, αλλά και τα παιχνίδια της Super League 1.

Το ενδεχόμενο για αναβολή μέχρι νεωτέρας παραμένει στο τραπέζι, κάτι που κατά γενική ομολογία ευνοεί περισσότερο την ΑΕΚ, η οποία ταξιδεύει στην Ουκρανία για το ματς του Europa League με τη Ζόρια. Αν τελικά το παιχνίδι αναβληθεί, θα προγραμματιστεί η διεξαγωγή του σε μεταγενέστερο χρόνο στην έδρα των Θεσσαλονικών.

Πάντως, το επικρατέστερο σενάριο σε περίπτωση διεξαγωγής του ματς, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, είναι να πραγματοποιηθεί στη Λαμία. Την τελική απόφαση φυσικά θα την πάρει η διοργανώτρια αρχή.