Lockdown Θεσσαλονίκης: Στον «αέρα» το Άρης-ΑΕΚ - Tι γίνεται με το ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν

Το lockdown στη Θεσσαλονίκη «απαγορεύει» τη διεξαγωγή του Άρης-ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (8/11). Κατ' εξαίρεση θα γίνει το ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν την Πέμπτη (5/11) για το Europa League.

Lockdown Θεσσαλονίκης: Στον «αέρα» το Άρης-ΑΕΚ - Tι γίνεται με το ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν

To lockdown στη Θεσσαλονίκη για τις επόμενες 14 ημέρες επηρεάζει όπως ήταν φυσικό και τις αθλητικές διοργανώσεις. Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε οδηγία για τη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι στη γκρίζα ζώνη του υγειονομικού χάρτη, με την οποία ορίζει πως δεν θα μπορεί να γίνει καμία αγωνιστική δραστηριότητα.

Κι αν στον ΠΑΟΚ δόθηκε εξαίρεση για τον ευρωπαϊκό του αγώνα με την Αϊντχόφεν την Πέμπτη (5/11), με τους «ασπρόμαυρους» να μπορούν να προπονούνται και να δώσουν το παιχνίδι τους για το Europa League, εν τούτοις προκύπτει πρόβλημα με το Άρης-ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (8/11).

Στην παρούσα φάση το ματς είναι στον «αέρα» και αναμένεται σχετική απόφαση. Το παιχνίδι πάντως δεν μπορεί να διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες», που έχουν δηλωθεί ως δεύτερη έδρα του Άρη καθώς το Σάββατο (7/11) ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Μένει να δούμε λοιπόν αν θα μεταφερθεί σε άλλη έδρα ή θα αναβληθεί.