ΟΦΗ: Το παλεύουν για Ολυμπιακό οι Νέιρα, Σολίς, Βούρος και Γιαννούλης

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος είδε τους Νέιρα, Σολίς, Βούρο και Γιαννούλη να βγάζουν ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης και να παλεύουν για να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό (8/11).

ΟΦΗ: Το παλεύουν για Ολυμπιακό οι Νέιρα, Σολίς, Βούρος και Γιαννούλης

Ένα σωρό προβλήματα είχε ο Γιώργος Σίμος να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές του είχαν βγει νοκ άουτ λόγω τραυματισμού. Τώρα, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή (8/11, 15.00), βλέπει τέσσερις ποδοσφαιριστές του να ξεκινούν δειλά-δειλά προπονήσεις και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να προλάβουν το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Ο λόγος για τους Νέιρα, Σολίς, Βούρο και Γιαννούλη που έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνηση της Τρίτης (3/11). Αυτό σημαίνει ότι αν καταφέρουν να προπονηθούν τις επόμενες μέρες, τότε θα τεθούν στη διάθεση του Σίμου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, δεν προπονήθηκαν ο Μαρινάκης (πονάει στον αστράγαλο) και ο Ναμπί, ενώ ο Ουές ένιωσε αδιαθεσία και έμεινε εκτός. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Φροίξος Γρίβας, ενώ ο Σαρντινέρο έκανε ατομικό στο γήπεδο. Τέλος, θεραπεία ακολούθησε ο Φελίπε Σόουζα και πρόγραμμα αποκατάστασης οι Βαζ και Τσιλιανίδης.