Λουτσιάνο: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω - Ένα φάουλ άλλαξε το ματς» (vid)

O προπονητής του Παναιτωλικού, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας από τον ΠΑΟΚ και μίλησε για το τι προσπάθησε να αλλάξει αυτές τις μέρες στην ομάδα. 

Λουτσιάνο: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω - Ένα φάουλ άλλαξε το ματς» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Να στείλω συλλυπητήρια από την οικογένεια του Παναιτωλικού στις οικογένειες των δύο παιδιών που χάθηκαν στη Σάμο, κάτι που δεν περίμενε κανείς, είναι πολύ δύσκολο».

Για τον αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά νομίζω ότι μετά από 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο που ακόμα δεν είχαμε μπει στον αγώνα, μετά καταφέραμε να το ισορροπήσουμε, είχαμε ευκαιρίες, το διεκδικήσαμε για ένα διάστημα και αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Γκαρσία: «Νικήσαμε αλλά δεν είναι όλα τέλεια»

Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-3: Ο Νινούα έλυσε τα δεσμά!

Για το τι προσπάθησε να αλλάξει στο μικρό χρονικό διάστημα που ανέλαβε ως υπηρεσιακός την ομάδα: «Για τις μέρες που ήμουν, προσπαθήσαμε να δώσουμε λίγη ψυχολογία στα παιδιά για το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, μετά τα παιδιά απελευθερώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, είχαν και πάθος, αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και να το κρατήσουμε, όταν ισοφαρίσαμε. Με το φάουλ κατάφερε ο ΠΑΟΚ να αλλάξει το παιχνίδι»

Για το αν θα συνεχίσει ως προπονητής: «Δεν σκεφτόμαστε την παραμονή, ονειρευόμαστε κάτι παραπάνω, είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ, μετά από 8 χρόνια που είμαι στο χώρο, πρώτη φορά είμαι στην πρώτη κατηγορία, ως πρώτος προπονητής και δεν με τρομάζει, είμαι έτοιμος, αλλά χρειάζεται και χρόνος για να περάσουμε τη φιλοσοφία μας».