Kαρέρα: «Δεν έχουμε συγκέντρωση στις στατικές φάσεις» - Τι είπε για Ολιβέιρα και Λιβάγια

Ο Μάσιμο Καρέρα ανησυχεί για την  έλλειψη συγκέντρωσης στις φάσεις των γκολ και όχι από το ντεφορμάρισμα των Ολιβέιρα και Λιβάγια.

Kαρέρα: «Δεν έχουμε συγκέντρωση στις στατικές φάσεις» - Τι είπε για Ολιβέιρα και Λιβάγια

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη Nova για το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ (1/11, 17:15) και αποκάλυψε τον προβληματισμό του για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη Λέστερ: «Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Καταλάβαμε ότι, αν παίζουμε με το πάθος αυτό και είμαστε διατεθειμένοι να θυσιαστούμε, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες. Προηγείται ένας άλλος αγώνας με τον ΟΦΗ και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Θα δούμε για το Europa League μετά το ματς με τον ΟΦΗ».

Για την ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ: «Το ανησυχητικό είναι ότι τα περισσότερα γκολ που δεχόμαστε είναι από λάθη μας και από έλλειψη συγκέντρωσης. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε και να δουλέψουμε το επόμενο διάστημα. Θα μπορούσε να είναι οι συνεχόμενες αλλαγές, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα γκολ τα έχουμε δεχθεί από στατικές φάσεις. Κάτι που πιστεύω πως δεν έχει σχέση με τις αλλαγές των προσώπων. Υπάρχει ατομική έλλειψη συγκέντρωσης στις στατικές φάσεις».

Για το ντεφορμάρισμα Ολιβέιρα και Λιβάγια: «Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στους επιθετικούς. Υπάρχουν στιγμές που η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα και άλλες όχι. Το σημαντικό είναι να παίζουν για την ομάδα και να δημιουργούμε ευκαιρίες γι’ αυτούς. Το σημαντικό είναι να παίζουν για την ομάδα.

Όχι, δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα, το ότι βρίσκονται στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους. Ίσα ίσα ένας παίκτης σε αυτή την περίπτωση δίνει ό,τι έχει μέσα του για να αποδείξει είτε ότι πρέπει να ανανεώσει είτε να προσελκύσει ενδιαφέρον άλλων ομάδων».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι μια ομάδα με την οποία έχουμε παίξει αρκετές φορές. Είναι καλή ομάδα, της αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και χτίζει από την άμυνα. Θα δούμε οι παίκτες αν και στην ψυχική και στη φυσική κατάσταση σε τι φάση βρίσκονται για να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό τον αγώνα».

Για τις επιστροφές των τραυματιών: «Ο μόνος που μπορεί να είναι διαθέσιμος είναι ο Γαλανόπουλος. Βρίσκεται στο 80% της ετοιμότητας. Βέβαια έχει καιρό να παίξει και θα μπει σιγά σιγά στην ομάδα».