Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Απόλλωνα

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Απόλλωνα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Σαββάτου (15:00) με τον Απόλλωνα. Οι Πειραιώτες λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Ραφίνια για να πάρει ανάσες και οι τρεις που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Δηλαδή Καμαρά, Μπα και Σουντανί δεν είναι στην αποστολή, ενώ για πρώτη φορά σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Τιάγκο Σίλβα. Εκτός έμειναν ακόμα οι Βρουσάι, Τζολάκης.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:

Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπρούμα, Μπρούνο, Σισέ, Κάιπερς, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Λοβέρα, Μασούρας, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βινάγκρε.