ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Με μπόλικο ροτέισον και τον Λιβάγια στον πάγκο η ενδεκάδα του Καρέρα

Με αλλαγές στα πρόσωπα και τον σχηματισμό σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μπράγκα παρατάσσεται κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ. Ξανά στον πάγκο ο Λιβάγια, αναπληρωματικός κι ο Ολιβέιρα.  

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Με μπόλικο ροτέισον και τον Λιβάγια στον πάγκο η ενδεκάδα του Καρέρα

Ήταν αναμενόμενο ότι μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Μπράγκα κι ενώ υπάρχει η αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης, κόντρα στη Λέστερ, στο ΟΑΚΑ, για το Europa League, ο Μάσιμο Καρέρα θα προχωρούσε σ' αλλαγές στο βασικό σχήμα της AEK, μ' αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, για την Super League.

Ωστόσο ο Ιταλός προχώρησε και σ' αλλαγή σχηματισμού, αφήνοντας το 3-5-2, που χρησιμοποιήσε στην Πορτογαλία, αφού ο Ντίμτρο Τσιγκρίνσκι είναι απών, λόγω ενοχλήσεων, υιοθετώντας το 4-2-3-1.

Έτσι ο 56χρονος τεχνικός επέλεξε 4αδα στην άμυνα μπροστά από τον Τσιντώτα με τον Παουλίνιο (αντί του Βασιλαντωνόπουλου που έπαιξε στην Πορτογαλία) δεξιά και τον Λόπες αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας οι νεαποκτηθέντες Χνιντ - Νεντελσεάρου και μπροστά τους κεντρικοί χαφ οι Κρίστιτσιτς - Σάκχοφ.

Στην μεσοεπιθετική τριάδα ο Μάνταλος σε ελεύθερο ρόλο, ο Τάνκοβιτς αριστερά, ο Μαχαίρας δεξιά και ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Έτσι εκτός του Λιβάγια, που έμεινε στον πάγκο για δεύτερο σερί ματς (μετά και το επεισόδιο της αντικατάστασης του, παρότι μπήκε ως αλλαγή), αναπληρωματικός είναι κι ο (βασικός στην Πορτογαλία) Νέλσον Ολιβέιρα.