ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι στα Γιάννενα

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα λόγω προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι στα Γιάννενα

Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα της Κυριακής τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα στα Γιάννενα, διότι αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο. Έτσι ο Ιταλός προπονητής θα πάει σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι χωρίς τον βασικό του κεντρικό αμυντικό.

Επίσης ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει γι' αυτή την αναμέτρηση τους Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Χρήστο Αλμπάνη, Αντρέ Σιμόες και Γιάννη Σαρδέλη, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά του προγράμματα. Κατά τα άλλα κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Μπακάκης, Ινσούα.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.