Στην τελική ευθεία και η αναπροσαρμογή συμβολαίου του Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα εδώ και μήνες είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ολυμπιακό για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα τελειώσει η υπόθεση.

Στην τελική ευθεία και η αναπροσαρμογή συμβολαίου του Μπα

Όπως γράφει το “ΦΩΣ” του Σαββάτου (24/10), μετά τον Ρούμπεν Σεμέδο θα πάρουν σειρά και αρκετοί ακόμη “ερυθρόλευκοι” για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, με τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Μπα και Καμαρά να είναι οι επόμενοι στη λίστα.

Με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς είναι σχεδόν συμφωνημένα, ενώ για τον Ουσεϊνού Μπα η υπόθεσή του μπαίνει στην τελική ευθεία και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Με τον Σενεγαλέζο οι κουβέντες έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες, αλλά λόγω της πανδημίας η υπόθεσή του πήγε πιο πίσω. Πάντως, δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές, έτσι ώστε να τον επιβραβεύσει για τις έως τώρα εμφανίσεις του. Ο δε Μπα όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει για το πόσο σημαντικό βήμα για την καριέρα του ήταν η μεταγραφή του από την Γκαζελέκ στους “ερυθρόλευκους”.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και μετά τον Σεμέδο θα περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές για να βάλουν την υπογραφή τους στα νέα τους συμβόλαια.