Φορτούνης: Του έδωσαν «χρυσάφι», προτίμησε τον Ολυμπιακό

Τριετές συμβόλαιο, ετήσιες απολαβές που ξεπερνούσαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Κώστας Φορτούνης επέλεξε τον Ολυμπιακό.

Φορτούνης: Του έδωσαν «χρυσάφι», προτίμησε τον Ολυμπιακό

Είναι 28 χρονών και προφανώς αρκετοί στην ηλικία του θα σκέφτονταν ότι θα έκαναν τα πάντα προκειμένου σε μια τριετία από τώρα να έχουν βάλει στο τραπεζικό λογαριασμό τους περισσότερα από 9 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κώστας Φορτούνης πάντως ενδεχομένως να ήταν διατεθειμένος να κάνει πολλά για κάτι τέτοιο, όχι όμως να φύγει από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ.

Αυτή ήταν που τον περασμένο Σεπτέμβριο του έστρωσε... χαλί από δολάρια για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισέπραξε ένα ευγενικό μεν, μεγαλοπρεπέστατο δε, «όχι» στην πρόταση που του έκανε για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούσαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Κάπως έτσι, τα πετροδόλαρα πήγαν... περίπατο, μαζί τους και οι ελπίδες που έτρεφαν οι Σαουδάραβες να δουν στην ομάδα τους τον Φορτούνη.

Το τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, που μαζί με τα μπόνους θα ξεπερνούσαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ήταν κάτι που απέρριψε αμέσως.

Μάλιστα, αυτά δεν ήταν τα μόνα χρήματα που ήταν διατεθειμένοι να δώσουν οι άνθρωποι της Αλ Νασρ. Ο Φορτούνης έχει συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρει χρήματα. Οι Σαουδάραβες δήλωσαν διατεθειμένοι να πληρώσουν, αλλά και από τον Ολυμπιακό η απάντηση ήταν αρνητική.