ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επάνοδο Βιεϊρίνια κι εκείνος δήλωσε «Γύρισα σπίτι μου» (vid)!

Ο ΠΑOK με βίντεο που ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημοποίησε την παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρινία με τον Πορτογάλο μεσοαμυντικό να δηλώνει ότι γύρισε σπίτι του 

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επάνοδο Βιεϊρίνια κι εκείνος δήλωσε «Γύρισα σπίτι μου» (vid)!

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με την Ομόνοια για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε εκείνο που ήταν γνωστό από χθες αργά το βράδυ: την παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στις τάξεις του.

Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στους αγώνες του πρωταθλήματος, πήγε στα γραφεία της ομάδας στην Τούμπα και μετά από ένα τέταρτο βγήκε έχοντας υπογράψει το συμβόλαιο του.

Κατά την αποχώρηση του ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του σημειώνοντας ότι επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ τόνισε ότι θα υποβληθεί σε όλα τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού, προτού ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις με τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

«Η Τούμπα πάντα είναι το σπίτι μου. Τέλος καλό όλα καλά. Πρέπει να κάνω τεστ τώρα, εργομετρικά, πρέπει να είμαι 100% σίγουρος και μετά θα ξεκινήσω προπονήσεις. Γύρισα πίσω στο σπίτι μου».

Την ίδια στιγμή η ομάδα αναρτούσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κάτωθι βίντεο αναγγέλοντας την παραμονή του 34χρονου ποδοσφαιριστή.