Τόμας Μουργκ: Ο 300ός που παίζει στη φετινή Super League (vid)

Ο Τόμας Μουργκ έγινε ο 300ός ποδοσφαιριστής που έπαιξε στη φετινή Super League. Τι δήλωσε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ για το γκολ επί της ΑΕΚ.

Τόμας Μουργκ: Ο 300ός που παίζει στη φετινή Super League (vid)

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Τόμας Μουργκ πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Γιάννη Μιχαηλίδη στο 81ο λεπτό. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με δικό του γκολ χάρισε στους Θεσσαλονικείς και τον πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.

Ο 26χρονος Αυστριακός μέσος έγινε ο 300ός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League και παράλληλα ο 46ος που σκόραρε. Χρειάστηκε να γίνουν 29 αγώνες για να πάρουν συμμετοχή 300 ποδοσφαιριστές.

Για τον ΠΑΟΚ μάλιστα ο Μουργκ είναι ο 26ος που χρησιμοποιείται στο πρωτάθλημα, σε πέντε μόλις αγώνες. Ακόμη είναι ο τέταρτος Αυστριακός που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι δύο πρώτοι είχα πολύ σύντομο πέρασμα.

Ήταν ο αμυντικός Ντίτμαρ Μπέρχτολντ (1998-99 μια συμμετοχή) και ο τερματοφύλακας Μίκαελ Γκσπούρνινγκ (2013-14 μια συμμετοχή). Ο τρίτος χρονικά Αυστριακός του ΠΑΟΚ είναι ο άλλος φετινός μέσος, ο Στέφαν Σβαμπ, που ήδη έχει καθιερωθεί.

Κατά τα άλλα ο Τόμας Μουργκ μίλησε στο PAOK TV για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το γκολ που σημείωσε δηλώνοντας χαρούμενος που σκόραρε.

Δείτε τις δηλώσεις του Μουργκ στο επίσημο κανάλι της ομάδας της Θεσσαλονίκης…