Κανονικά στην αποστολή οι Πέπε και Ντρέγκερ με Μαρσέιγ

Οι Πέπε και Ντέγκερ, αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο στην προπόνηση της Τρίτης (20/10), προορίζονται να είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Μαρσέιγ (21/10, 22.00).

Κανονικά στην αποστολή οι Πέπε και Ντρέγκερ με Μαρσέιγ

Ο Μπρούμα δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ (21/10, 22.00), λόγω κάποιων νέων μικροενοχλήσεων που έβγαλε τις τελευταίες μέρες.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στα άλλα μεταγραφικά αποκτήματα, με τους Πέπε και Ντρέγκερ να είναι έτοιμοι για να κάτσουν για πρώτη φορά στον πάγκο επίσημου αγώνα.

Και οι δύο προπονούνται κανονικά, ο Πέπε έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ ο Ντρέγκερ που αγωνίστηκε και σε φιλικά με την Τυνησία, είναι σε θέση να βοηθήσει όποτε το θελήσει ο Μαρτίνς.

Την Τρίτη (20/10) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη ενόψει της πρεμιέρας του Champions League κόντρα στην Μαρσέιγ.

Αν δεν συμβεί λοιπόν, κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, τότε τόσο ο Πέπε, όσο και ο Ντρέγκερ θα δουν τα ονόματά τους στην αποστολή και θα μπορεί ο Μαρτίνς να τους έχει ως έξτρα “όπλα” για να τους χρησιμοποιήσει με την Μαρσέιγ ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.