Ο Καμαρά του Ολυμπιακού, ο... Καμαρά της Μαρσέιγ και η «μάχη» στα χαφ

Ο Μπουμπακάρ Καμαρά που είναι ο βασικός “κόφτης” της Μαρσέιγ δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δύσκολα θα επηρεάσει τα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Καμαρά του Ολυμπιακού, ο... Καμαρά της Μαρσέιγ και η «μάχη» στα χαφ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να φτιάξει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνει ο Βίλας Μπόας στην ενδεκάδα της γαλλικής ομάδας.

Οι Μαρσεγιέζοι έχουν μία πολύ σημαντική απώλεια. Ο Μπουμπακάρ Καμαρά είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει την Τετάρτη (21/10, 22.00). Πρόκειται για τον βασικό αμυντικό χαφ και σίγουρα είναι ένα “πλήγμα” για την αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι θα παρασυρθεί από την σημαντική απουσία του Μπουμπακάρ Καμαρά και θα παρατάξει έναν Ολυμπιακό με πιο επιθετικό σχήμα και όχι με πιο συγκροτημένο στη μεσαία του γραμμή, όπως είχε πράξει π.χ. κόντρα στην Ομόνοια. Θα “χτυπήσει” τα χαφ της Μαρσέιγ με τον δικό του... Καμαρά, τον Μαντί, αλλά θα κοιτάξει πρωτίστως να μην αφήσει και πολλά περιθώρια δράσης στους κεντρικούς χαφ των Γάλλων, που θα επιστρατευτούν να αγωνιστούν και να δημιουργήσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό με κάθετες από τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν φανέλα βασικού την Τετάρτη (21/10), κάτι το οποίο δουλεύει και επεξεργάζεται ο Μαρτίνς σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν για τα ματς του Champions League.

Φυσικά, θα κάνει ακόμη μία αλλαγή σε σχέση με τον Ατρόμητο. Μια αλλαγή που δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί λόγω της ταλαιπωρίας του με το Μαρόκο, κάθισε στον πάγκο με τους Περιστεριώτες. Σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινούσε. Την Τετάρτη (21/10) φυσικά θα αποτελέσει τον βασικό φορ του Ολυμπιακού αντί του Χασάν.