Κριτική Ολυμπιακού: Όλοι ήταν υπέροχοι με «οδηγό» τον Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Καμαρά, ο Φορτούνης, ο Ραφίνια και όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετικοί, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να κάνει μια... χαψιά τον Ατρόμητο.  

Κριτική Ολυμπιακού: Όλοι ήταν υπέροχοι με «οδηγό» τον Ελ Αραμπί

ΣΑ: Εύκολο μεροκάματο έβγαλε ο Πορτογάλος γκολκίπερ. Είναι πολύ πιθανό να μην το περίμενε κιόλας. Ο Ατρόμητος ήταν ακίνδυνος μπροστά και έτσι ο Σα είδε το παιχνίδι ως θεατής και δίχως να πληρώσει... εισιτήριο.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Πολύ καλό ματς ο Βραζιλιάνος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Ολυμπιακός ήταν αφόρητα πιεστικός. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, είχε σέντρες - φαρμάκι, ενώ και ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.
ΣΕΜΕΔΟ: “Άρχοντας” ο Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος κέρδισε όλες τις μονομαχίες. Σε μία φάση είχε και μία κόντρα με τον Λάζαρο που προκάλεσε μπόλικη συζήτηση στο Καραϊσκάκη. Κατά τ’ άλλα, εξαιρετικός.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0: Απολαυστικό ποδόσφαιρο από τους νταμπλούχους

ΜΠΑ: Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Σενεγαλέζος στόπερ και όσες φορές χρειάστηκε, ήταν εκεί που έπρεπε. Επέστρεψε στις “γεμάτες” του εμφανίσεις ο Μπα.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Σε σχέση με τους υπόλοιπους ήταν λίγο πιο κάτω από πλευράς απόδοσης. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, όταν έβγαινε σε θέση έξω αριστερά στην επίθεση, είτε οι σέντρες του κατέληγαν σε αντιπάλους, είτε γυρνούσε ξανά πίσω την μπάλα. Σε μία εξαιρετική βραδιά για τον Ολυμπιακό, ο Χολέμπας δεν ακολούθησε την απόδοση των υπολοίπων.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0: Ο ικανοποιημένος Μαρτίνς για Ελ Αραμπί και Φορτούνη

ΕΜΒΙΛΑ: Είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Χασάν, αλλά το σημαντικό είναι ότι είχε μία “γεμάτη” εμφάνιση με πολλά κοψίματα και με αρκετές καλές ενέργειες στο δημιουργικό κομμάτι. Όσο παίρνει χρόνο συμμετοχής, άλλο τόσο ξεδιπλώνει την ποιότητά του στο χορτάρι.

ΚΑΜΑΡΑ: Για τον Αφρικανό κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να γράφουμε, γιατί οι λέξεις... στερεύουν. Δεν είναι μόνο η φοβερή κάθετη πάσα στο 1-0 προς τον Φορτούνη, που έκανε... σμπαράλια την περιστεριώτικη άμυνα. Είναι ένας παίκτης - φόβητρο στη μεσαία γραμμή για τους αντιπάλους του. Πολλές βοήθειες δημιουργικά, απροσπέλαστος ανασταλτικά. Από τους κορυφαίους για ακόμη μία φορά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε την χαμένη ευκαιρία στο 12’, έτρεξε πολύ, προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε από τα αριστερά, αλλά έδειξε έως έναν βαθμό επηρεασμένος από τη θλάση που τον είχε ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε την ασίστ στον Ελ Αραμπί για το 1-0 και κατά γενική ομολογία προκάλεσε αρκετό “σαματά” με τις επελάσεις του στην άμυνα του Ατρομήτου. Ο Φορτούνης ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων και έστειλε και το μήνυμά του στον... Φαν’τ Σιπ για το αν μπορούσε ή όχι να βοηθήσει στα παιχνίδια της Εθνικής.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με τις μπαλιές του πήγε να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Ατρομήτου και σίγουρα ήταν από τους πρωτεργάτες της ασφυκτικής πίεσης του Ολυμπιακού προς τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο ημίχρονο σωστά αντικαταστάθηκε στο 70’, γιατί χρειαζόταν να πάρει και ανάσες ενόψει Μαρσέιγ.

ΧΑΣΑΝ: Πολύ καλή παρουσία από τον Αιγύπτιο. Ακόμα και το 2-0 να μην πετύχαινε, σίγουρα το όνομά του θα είχε μία ξεχωριστή θέση στους διακριθέντες της αναμέτρησης.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στο 40’ και πέτυχε τρία γκολ! Τι άλλο να κάνει για να πάρει το βραβείο του MVP. Μπορεί φαινομενικά να ήταν εύκολα τα γκολ που σημείωσε, αλλά αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ήταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη χρονική στιγμή.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο 69’ αντί του Φορτούνη και σίγουρα ο ίδιος θα ήθελε να βοηθήσει περισσότερο.

ΛΟΒΕΡΑ: Μπήκε στο 70’ αντί του Βαλμπουενά και έδωσε την ασίστ στον Ελ Αραμπί για το 3-0, ενώ από δικό του κόρνερ έγινε το 4-0. Ήταν μία τονωτική “ένεση” για τη συνέχεια, μετά την επιστροφή του στη δράση.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Μπήκε στο 76’ αντί του Χασάν. Δεν τροφοδοτήθηκε τόσο πολύ για να φανεί. Το σημαντικό είναι ότι έχει γυρίσει καλά από τον τραυματισμό του.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε στο 76’ αντί του Εμβιλά και απλώς διατήρισε το τέμπο της ομάδας του στο επίπεδο που ήταν στο προηγούμενο διάστημα.