Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0: Ο ικανοποιημένος Μαρτίνς για Ελ Αραμπί και Φορτούνη (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας του, αναφέρθηκε σε Ελ Αραμπί και Φορτούνη.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0: Ο ικανοποιημένος Μαρτίνς για Ελ Αραμπί και Φορτούνη (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το καλύτερο του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και έφτασε σε μία πειστική νίκη με σκορ 4-0 επί της ομάδας του Περιστερίου. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να ανοίξεις το σκορ απέναντι σε ομάδες με κλειστή άμυνα. Αυτά τα παιχνίδια γίνονται εύκολα όταν μπει το πρώτο γκολ. Από τη στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ το παιχνίδι άνοιξε και έγινε εύκολο για εμάς», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε:

«Πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών και από τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι γιατί μας δημιούργησε δυσκολίες όπως έκανε με τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να απειλήσει και να ανοίξει το σκορ. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας δυσκολέψει», τόνισε ο 50χρονος κόουτς.

Όσον αφορά στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί είπε: «Πάντα πιστεύω στον Ελ Αραμπί, πάντα ήταν παρών και δεν θα σταματήσουμε να πιστεύουμε σε αυτό. Είναι από τους αρχηγούς μας βασιζόμαστε σε αυτόν και ξέρουμε ότι είναι από τους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα και δεν θα σταματήσουμε να βασιζόμαστε πάνω του».

Κλείνοντας ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στον Κώστα Φορτούνη που και αυτός έκανε ένα πολύ καλό ματς κόντρα στον Ατρόμητο. «Είναι πάντα σημαντικό να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Φορτούνης. Ο Κώστας είναι πάντα ένας χρήσιμος παίκτης και είναι σημαντικό να είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς.