Πρόβλημα με Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ

Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ, Ελ Καντουρί επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πρόβλημα με Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με τον Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μαροκινός μέσος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (17/10).

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (17/10) στο γήπεδο της Τούμπας, θα φανεί αν ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Το ίδιο θα συμβεί και για τους Ίνγκασον – Μιχάι, που δεν είχαν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μέχρι την έναρξη της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης, Τσόλακ και Ελ Καντουρί αφού επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, υπεβλήθησαν πρώτα σε τεστ για τον Covid-19 κι έπειτα μόλις πήραν τ’ αρνητικά αποτελέσματα έδωσαν το παρόν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.