Ολυμπιακός-Ατρόμητος: “Πρώτη” για Μπρούμα, Πέπε και Ντρέγκερ, έξω προληπτικά ο Βινάγκρε

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο (17/10, 20.30) τους Μπρούμα και Πέπε. Έξω ο Βινάγκρε για προληπτικούς λόγους, “μέσα” ο Μασούρας.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: “Πρώτη” για Μπρούμα, Πέπε και Ντρέγκερ, έξω προληπτικά ο Βινάγκρε

Λίγο - πολύ αναμενόμενη ήταν η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (17/10, 20.30), καθώς συμπεριλήφθησαν κανονικά οι Μπρούμα και Πέπε που ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες, ενώ και ο Μασούρας τέθηκε επίσης στη διάθεση του προπονητή.

Αντίθετα, ο Βινάγκρε περισσότερο προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά ο Μαρτίνς βλέποντάς τον στην προπόνηση της Παρασκευής (16/10), προτίμησε να μην τον συμπεριλάβει, έτσι ώστε να μην υπάρχει το οποιοδήποτε ρίσκο ενόψει Μαρσέιγ.

Κατά τ’ άλλα, κανονικά στην αποστολή είναι και οι Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Σισέ και Μπα που γύρισαν την Παρασκευή (16/10) στην Ελλάδα. Εκτός φυσικά είναι ο Τιάγκο Σίλβα, τον οποίο θα δούμε στις 31 Οκτωβρίου στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.