Αισιοδοξία στην Τζένοα πως κλείνουν τον Λισάντρο Λόπες

Στη Γένοβα έβγαζαν μία σιγουριά πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή.

Αισιοδοξία στην Τζένοα πως κλείνουν τον Λισάντρο Λόπες

Ο στόπερ είναι προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πίσω για τον Κρίστιαν Λέμα και το ενδιαφέρον τους έχει στραφεί σε άλλες υποθέσεις. Μία από αυτές είναι ο Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έχει προταθεί στους Πειραιώτες να αποκτηθεί από τη Μπενφίκα με τη μορφή του δανεισμού. Αρχικά υπήρξε σιγουριά από την Ισπανία πως ο παίκτης κλείνει στην Μπέτις. Τελικά κάτι τέτοιο αποδείχτηκε ότι δεν συνέβη και ο παίκτης ακόμα δεν έχει κλείσει πουθενά.

Στο… κόλπο για τον Λισάντρο Λόπες έχει μπει και η Τζένοα, η οποία με τον ίδιο τρόπο προσπαθεί να τον αποκτήσει. Δηλαδή η ομάδα της Γένοβας έχει κάνει πρόταση στη Μπενφίκα για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Πορτογάλους μέχρι το 2021.

Από την Ιταλία τις τελευταίες ώρες πηγάζει μία αισιοδοξία πως ο παίκτης θα κλείσει στην Τζένοα. Πηγές της ομάδας της Γένοβας έλεγαν πως η υπόθεση του Λόπες βρίσκεται σε καλό δρόμο και οι διαπραγματεύσεις εξελίσσονται θετικά για την ομάδα τους. Για τον Ολυμπιακό ο Λισάντρο Λόπες δεν είναι η μοναδική περίπτωση που υπάρχει στη λίστα.