Ολυμπιακός: Περισσότερο για το ματς με Μαρσέιγ υπολογίζεται ο Μπρούμα

Ο Μπρούμα έκανε κανονικά προπόνηση την Πέμπτη (15/10), αλλά ο Μαρτίνς τον υπολογίζει περισσότερο για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ (21/10).

Ολυμπιακός: Περισσότερο για το ματς με Μαρσέιγ υπολογίζεται ο Μπρούμα

Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση της Πέμπτης (15/10) για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς μεταξύ άλλων είδε και τον Μπρούμα να λαμβάνει μέρος σε όλο το πρόγραμμα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ που έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει τη Μαρσέιγ, είναι διαθέσιμος ακόμα και για το ματς με τον Ατρόμητο (17/10). Το ιδανικότερο σενάριο για τον Μαρτίνς θα ήταν να τον πάρει στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες και να του έδινε χρόνο συμμετοχής κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, καθώς μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από δύο εβδομάδες θεραπειών και σίγουρα, εκείνο που προέχει για τον Μαρτίνς, είναι να τον έχει όσο το δυνατόν πιο έτοιμο στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ (21/10).

Για τον Ατρόμητο λοιπόν, όλα είναι ανοικτά και θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων αν υπάρχει έστω και το παραμικρό ρίσκο μία ενδεχόμενη συμμετοχή του το Σάββατο (17/10). Θα γίνει δηλαδή πρώτα μία κουβέντα ανάμεσα σε τεχνικό και ιατρικό τιμ. Στην παρούσα φάση δείχνει ότι μπορεί να παίξει έστω και για λίγο με τον Ατρόμητο, αλλά καλό είναι να περιμένουμε και την αυριανή (16/10) προπόνηση.

Το σημαντικό είναι ότι δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, δείγμα του ότι έχει αφήσει πίσω τη θλάση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, σίγουρα θα είναι στην αποστολή με Μαρσέιγ. Για Ατρόμητο θα το δούμε...