Ουάρντα: «Ο Βόλος στο Europa League!»

Αισιόδοξος ακόμα και για συμμετοχή του Βόλου στο Europa League παρουσιάζεται ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός των Θεσσαλών, Αμρ Ουάρντα.

Ουάρντα: «Ο Βόλος στο Europa League!»

Στα… χάι του ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στον Βόλο μοιάζει αναγεννημένος. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός στον πρώτο κιόλας φιλικό με την κυανέρυθρη φανέλα κόντρα στην συμπολίτισσα Νίκη, ενώ παρουσιάζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή πορεία των Θεσσαλών.

Σε δηλώσεις του για τις πρώτες εντυπώσεις του ίδιου, αλλά και για τις προοπτικές του Βόλου στη φετινή περίοδο, ο Ουάρντα, σχολίασε «Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι στο Βόλο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, η πόλη είναι πολύ όμορφη και έχει ωραίο κόσμο. Η διοίκηση και ο πρόεδρος είναι κοντά στην ομάδα και εύχομαι ο Βόλος να φτάσει πολύ ψηλά...

Είμαστε μία οικογένεια, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε τον Βόλο στο Europa League. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, εφόσον σε κάθε παιχνίδι είμαστε μαχητικοί και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα και θέλω και εγώ από την πλευρά μου να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους».