Κι άλλη μεταγραφή η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Τίτο Προκοπίου, ο οποίος προορίζεται για την Κ17 του συλλόγου και θεωρείται ένα σημαντικό ταλέντο στην Κύπρο.

Κι άλλη μεταγραφή η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό δεν σταματούν ποτέ. Οι Πειραιώτες όλο το χρόνο σκανάρουν ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη και μεταγραφές δεν κάνει μόνο η πρώτη ομάδα. Και η Ακαδημία του συλλόγου ενισχύσει και μάλιστα έχει αποδείξει το τελευταίο διάστημα πως κάνει τα πάντα για να εντοπίσει τα σημαντικότερα ταλέντα.

Μία ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές απέκτησαν τον 16χρονο Κύπριο μεσοεπιθετικό, Τίτο Προκοπίου. Ο νεαρός άσος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού και στη Μεγαλόνησο θεωρείται ένα από τα σπουδαία ταλέντα.

Με την πλευρά του Προκοπίου οι Πειραιώτες βρίσκονταν σε συζητήσεις αρκετό καιρό και τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του. Ο 16χρονος άσος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ενώ αρκετές φορές έχει παίξει και ως εξτρέμ. Στον Ολυμπιακό αναμένεται να ενταχθεί στην Κ17, ενώ να σημειώσουμε πως έχει υπογράψει ερασιτεχνικό συμβόλαιο.

Τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστής, Άγγελος Βεΐζι, ο οποίος ανάρτησε στα social media φωτογραφία με τον Προκοπίου από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.