ΟΦΗ: Προπονήθηκε κανονικά ο Στάικος ενόψει ΠΑΟ

Ο Πασχάλης Στάικος δούλεψε σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα του ΟΦΗ στη σημερινή (12/10) προπόνηση, ωστόσο η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού διεξάγεται μετ' εμποδίων λόγω πολλών απουσιών.

ΟΦΗ: Προπονήθηκε κανονικά ο Στάικος ενόψει ΠΑΟ

Mε τον Πασχάλη Στάικο να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/10) η προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Υπάρχουν ωστόσο αρκετά θέματα ιατρικών προβλημάτων και απουσιών παικτών που «πονοκεφαλιάζουν» τον τεχνικό των Ηρακλειωτών, Γιώργο Σίμο, ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους» στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Κι αυτό γιατί σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης και Φελίπε Σόουζα. Ακόμα, ο Χουάν Νέιρα έκανε θεραπεία, όπως και ο Αντίλ Ναμπί.

Επιπλέον, στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Ναζαρένο Σολίς και Νίκος Μαρινάκης, ενώ οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τέλος, από τη σημερινή δουλειά απουσίασαν οι διεθνείς Βαχίντ Σελίμοβιτς, Αμπντούλ Βάις, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Απόστολος Διαμαντής.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟ θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο, Τρίτη (13/10), στις 9:00 το πρωί.