Ακυρώθηκε το φιλικό της Γουϊνέας, γυρίζει άμεσα ο Καμαρά!

Ένας “πονοκέφαλος” λιγότερος για τον Πέδρο Μαρτίνς σχετικά με τους διεθνείς, καθώς ακυρώθηκε το φιλικό της Γουϊνέας με την Γκάμπια και ο Μαντί Καμαρά γυρίζει την Δευτέρα (12/10) στον Ρέντη.

Ακυρώθηκε το φιλικό της Γουϊνέας, γυρίζει άμεσα ο Καμαρά!

Άρον-άρον γυρίζει από την Πορτογαλία, όπου βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα, ο Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός χαφ που αγωνίστηκε βασικός στο χθεσινό φιλικό της Γουϊνέας με το Πράσινο Ακρωτήρι (2-1) στην Αλμπουφέιρα (φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού), τελικά δεν θα παίξει στο ματς της Τρίτης (13/10) κόντρα στην Γκάμπια, γιατί το παιχνίδι ακυρώθηκε.

Ο λόγος δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα που προέκυψε με το γήπεδο ή σε επίπεδο οργανωτικό.

Οι διεθνείς της Γουϊνέας είναι σε ανοικτή κόντρα με το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας για θέματα οικονομικής φύσεως. Ο Μαντί Καμαρά με ορισμένους συμπαίκτες του είχαν συνάντηση με το προπονητικό τιμ και αφού ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής με το Υπουργείο, τότε ξεκαθάρισαν πώς δεν πρόκειται να κατέβουν στο φιλικό με την Γκάμπια και ότι όλοι θα επιστρέψουν το πρωί της Δευτέρας (12/10) στις ομάδες τους.

Ένας “πονοκέφαλος” λιγότερος για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς τον Καμαρά τον περίμενε την Πέμπτη (15/10) να έκανε την πρώτη του προπόνηση ενόψει των αγώνων με Ατρόμητο και Μαρσέιγ. Μετά τις νέες εξελίξεις, ο Αφρικανός θα έρθει στην Ελλάδα τρεις μέρες νωρίτερα.