ΟΦΗ-Χανιά 1-1: Έχασαν Σολίς και Μαρινάκη οι Ηρακλειώτες

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», αλλά έχασε τους Σολίς και Μαρινάκη.

ΟΦΗ-Χανιά 1-1: Έχασαν Σολίς και Μαρινάκη οι Ηρακλειώτες

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τα Χανιά έπαιξε ο ΟΦΗ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προέκυψε για την ομάδα του Ηρακλείου ήταν ότι σε αυτό το ματς έχασε δύο ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον Σολίς και τον Μαρινάκη οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από τη φιλική αναμέτρηση με τους Χανιώτες. Στον ΟΦΗ πλέον το μυαλό τους το έχουν στους δύο ποδοσφαιριστές για να φανεί πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί τους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος τα πρώτα 45 λεπτά είχαν αρκετή ένταση και ελάχιστες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες. Τα Χανιά απείλησαν στο 20' με τον Διαμαντόπουλο, ενώ στο 43' ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρία με τον Στράτζεον.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Ηρακλείου άνοιξε το σκορ στο 60' όταν ο Στράτζεον εκτέλεσε κόρνερ και ο Σακόρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τα Χανιά έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 63' με τον Πλέγα και τον 72' με τον Σουρνάκη. Τελικά ότι δεν έγινε σε αυτές τις φάσεις έγινε στο 74' με τον Γιάκο να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης (46' λ.τρ. Κοροβέσης), Σολίς (19' λ.τρ. Στάρτζεον), Βαφέας, Νοικοκυράκης (61' Σαρδινέρο), Γιάννου (61' Μίγγος), Γρίβας, Μεγιάδο (46' Μπαλογιάννης), Σουρνάκης.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης (46' Λαμπίρης), 85' Τριανταφυλλάκης), Αναστασόπουλος (68' Νίκολιτς), Γρομητσάρης (85' Λάμτσε), Σωτηράκος (46' Ανδρέου), Ουνγιαλίδης (68' Μπραμπίγια), Καρτσαμπάς (46' Σουντουρά), Παναγιωτούδης, Πλέγας (76' Φέκκας), Κάσσος (46' Δημητριάδης), Καμαρά (88' Μυφτάρι), Διαμαντόπουλος (46' Γιάκος).