Ξανά τραυματίας ο Βιγιαφάνιες!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποχώρησε για μια ακόμα φορά από την προπόνηση του Παναθηναϊκού με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς

 Ξανά τραυματίας ο Βιγιαφάνιες!

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος αποχώρησε από το προπονητικό διπλό λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής από τότε που επέστρεψε στους «πράσινους» είναι συνεχώς τραυματίας, καθώς προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση, αλλά παθαίνει υποτροπή στον τραυματισμό του στους προσαγωγούς.

Στο «τριφύλλι» υπάρχει έντονη ανησυχία, για το αν τελικά προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, αλλά και τελικά πότε θα είναι σε θέση να προσφέρει στην ομάδα με αξιοπιστία.

Από εκεί και πέρα σήμερα οι «πράσινοι» αντί για φιλικό έπαιξαν εσωτερικό διπλό σε κανονικές διαστάσεις γηπέδου.

Το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε να χωρίσει τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες και να γίνει εσωτερικό φιλικό παιχνίδι 90 λεπτών. Μάλιστα ο Πογιάτος δοκίμασε σε πολύ μεγάλο μέρος του αγώνα το σύστημα 4-2-3-1 με τον Καρλίτος προωθημένο και ακριβώς πίσω του τον Μακέντα.

Με τις πράσινες φανέλες αγωνίστηκαν οι Χατζηγιαννάκης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κρυπαράκος, Καρλίτος.

Με τις γκρι φανέλες αγωνίστηκαν οι Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μακέντα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία ο Ιωαννίδης, κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης.