Γλίτωσε μεγάλη ταλαιπωρία ο Καμαρά με την Γουινέα!

Ο Μαντί Καμαρά που είναι στις κλήσεις της Γουινέας για τα φιλικά με Πράσινο Ακρωτήρι και Ζάμπια, δεν θα ταξιδέψει τελικά στην Αφρική και γλιτώνει μία τεράστια ταλαιπωρία.

Γλίτωσε μεγάλη ταλαιπωρία ο Καμαρά με την Γουινέα!

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων είναι ό,τι χειρότερο για τους προπονητές των συλλόγων, καθώς για δέκα μέρες είναι στην “τσίτα”, μη τυχόν και τραυματιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής τους.

Ο Μαρτίνς είχε και ένα επιπλέον άγχος με τα ταξίδια... Πλην του Χασάν, όλοι οι υπόλοιποι Αφρικανοί έχουν κληθεί στις Εθνικές τους. Μέσα στην “ταλαιπωρία” που θα υποστούν οι ποδοσφαιριστές του, υπάρχει και ένα θετικό στοιχείο. Το γεγονός ότι ο Μαντί Καμαρά δεν θα ταξιδέψει στην Αφρική!

Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι τα φιλικά που θα δώσει με την Γουινέα κόντρα σε Πράσινο Ακρωτήρι (10/10) και Ζάμπια (13/10), θα τα δώσει επί ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία.

Θα ήταν διαφορετικό να επέστρεφε από την μακρινή Γουινέα που θα χρειαζόταν δύο μέρες με τις αλλαγές αεροπλάνων και διαφορετικό να θέλει μερικές ώρες για να επιστρέψει από την Πορτογαλία.

Όλα παίζουν τον ρόλο τους. Ο Καμαρά θα είναι το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) στην Ελλάδα. Αν έπαιζε με την Εθνική του στην Γουινέα, θα πατούσε Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (15/10) και δεν θα προλάβαινε να κάνει έστω μία προπόνηση ενόψει Ατρομήτου. Αφήστε δε και την επιπλέον ταλαιπωρία που θα είχε υποστεί λόγω της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί με τον Covid-19, όταν έχει προηγηθεί επίσκεψη στην Αφρική.