Ντεμπουτάρει ο Πέπε με τον Ολυμπιακό

Στο φιλικό της Παρασκευής (9/10, 18.00) με τον Λεβαδειακό στον Ρέντη, ο Πέπε θα “γράψει” την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ντεμπουτάρει ο Πέπε με τον Ολυμπιακό

Μετά από σχεδόν ένα μήνα παρουσίας του στον Ολυμπιακό και με φουλ θεραπείες, ο Πέπε αναμένεται να πάρει το “βάπτισμα του πυρός” με τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας στο φιλικό που θα γίνει την Παρασκευή (9/10, 18.00) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Αντίπαλος θα είναι ο Λεβαδειακός και ο Πορτογάλος χαφ που κάνει κανονικά προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ετοιμάζεται να “γράψει” την πρώτη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα, έστω και σε ένα παιχνίδι που θα είναι φιλικό και δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη για να “συστηθεί” στον κόσμο.

Ο Πέπε ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και την οποία κουβαλούσε από την Γκιμαράες, πλέον είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς δίχως χρονοτριβή προσπαθεί να τον εντάξει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να τον έχει έτοιμο στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League (21/10), επιχειρώντας φυσικά να του δώσει και λίγο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που θα προηγηθεί του αγώνα με τους Γάλλους.