“Φακελωμένος” ο Μπιόρκαν από τον Ολυμπιακό

Ο 22χρονος αριστερός μπακ της Μπόντο Γκλιμτ, Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν έχει μπει στη “βάση δεδομένων” του Ολυμπιακού για το μέλλον.

“Φακελωμένος” ο Μπιόρκαν από τον Ολυμπιακό

Το όνομα του Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν εμφανίστηκε στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Πρόκειται για έναν 22χρονο Νορβηγό αριστερό μπακ που έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μπόντο Γκλιμτ και έως τώρα είναι ακόμα στη συγκεκριμένη ομάδα.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Νορβηγίας και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της σκανδιναβικής χώρας. Το συμβόλαιο του Μπιόρκαν εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2021.

Τί μπορούμε να πούμε για τον Νορβηγό; Ότι μπορεί να μην έγινε κάποια αποφασιστική κίνηση στην τελευταία μεταγραφική περίοδο (σ.σ. την έψαξε πάντως την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός), αλλά σίγουρα είναι ένας παίκτης που το τμήμα σκάουτινγκ τον έχει “φακελωμένο”!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα συνεχίσουν να τον παρακολουθούν οι “κατάσκοποι” της ομάδας, καθώς είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Μάλιστα, προ ημερών είχε γίνει κίνηση από την Μίντιλαντ, αλλά η Μπόντο Γκλιμτ δεν ήθελε να τον δώσει. Να θυμίσουμε ότι η Μίντιλαν είναι στους ομίλους του Champions League.

Δεν θα αποκλείσουμε σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στο μέλλον μπροστά μας, καθώς είναι ένας παίκτης που έχει κάνει “κλικ”. Κι όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει “κλικ”, δύσκολα ο Ολυμπιακός δεν κάνει στο τέλος την κίνησή του.

Βέβαια, ο παίκτης που στο λιμάνι είχαν και εξακολουθούν να έχουν σε τεράστια εκτίμηση για το αριστερό άκρο της άμυνας, είναι ο Ματέους Ρέις. Κι όσο ο Βραζιλιάνος μπακ παραμένει υπό καθεστώς τιμωρίας στην Ρίο Άβε και δεν πωλείται πουθενά, άλλο τόσο μοιάζει πιο πιθανό τον Γενάρη να κλείσει ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό με... θέα το καλοκαίρι.