Οι δυσκολίες με Πρίσιτς και το plan b για τα χαφ

Όσο περνάνε οι ημέρες και ο Βόσνιος δεν απαντάει, στον Ολυμπιακό αντιλαμβάνονται ότι η περίπτωση του ζορίζει και ετοιμάζονται για το εναλλακτικό σχέδιο.

Οι δυσκολίες με Πρίσιτς και το plan b για τα χαφ

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για κεντρικό χαφ είναι ο Σάνιν Πρίσιτς. Ο Βόσνιος ήρθε και στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα και μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στο «Γ. Καραϊσκάκης», γνώρισε την Αθήνα και έφυγε με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν την οριστική του απάντηση.

Οι ημέρες έχουν περάσει και ο Πρίσιτς ακόμα δεν έχει απαντήσει στους Πειραιώτες. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν όλη τη διάθεση να περιμένουν τον ποδοσφαιριστή και την τελική του απόφαση, αλλά αυτό δεν πρόκειται να το κάνουν για πολύ.

Οι ενδείξεις που υπάρχουν δεν είναι θετικές για τον Πρίσιτς, αφού ήδη έχει περάσει ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να υπάρχει οριστική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή. Είναι λογικό η πλευρά του Ολυμπιακού να εξετάζει ήδη κι άλλες λύσεις για τα χαφ, διότι είναι προτεραιότητα τους η ενίσχυση σε αυτή τη θέση.

Ακόμα δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση του Βόσνιου, αλλά πλέον αρχίζει να χάνεται και η αισιοδοξία που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες. Στο μεγάλο Λιμάνι θα βάλουν σε εφαρμογή το plan b για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Σε αυτό περιλαμβάνεται το όνομα του Άλφα Σεμέδο της Μορεϊρένσε και του Αντρέ Πεδρόσα της Σετουμπάλ. Αμφότεροι είναι ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει ο προπονητής και αν τελικά δεν προχωρήσει του Πρίσιτς που αυτή τη στιγμή έχει δυσκολίες θα ενεργοποιηθεί το plan b.